Ailia-mallisto

Turkulainen vaatemallisto, Ailia.

mallisto

Ailia-pellavavaatemallisto syntyi keväällä 2014. Kesän Ailia-mallisto on vaaleasävyinen, raikas, rento ja tyttömäinen. Syksyisessä Ailia-mallistossa on puolestaan syviä ja tummia värejä.

syysmallisto 2

Kesäinen Ailia-mallisto rakentui vaalean raitapellavan ja yksivärisen pellavan ympärille. Mallisto on suunniteltu kesän käyttövaatteeksi, hellepäiviin ja kesäjuhliin. Kesän 2016 uusissa Ailia-malleissa on huomioitu isot koot eli XL, XXL ja 3XL.

talvimallisto

Työhuoneellani on myytävänä Ailia-malliston vaatteita. Tilauksesta saat  vaatteen myös omalla lempivärilläsi tai mieluisalla helmapituudella. Katso ”ajankohtaista”-sivulta, olenko paikalla ja tule kurkkaamaan ja sovittamaan!

 

syksy/talvi 2017

Puolukka pellavamekko tai -tunika. 100 % pellavaa, pääntiellä ja hihansuissa värikaitalereunat, sivusaumoissa taskut, vajaamittaiset hihat. Puolukka mekkopituisena tai tunikana. Koot S-XL. Tilauksesta myös muun värisenä.

Myynnissä Kaislassa, osoitteessa FORUM-kortteli, Linnankatu 9-11, Turku.

 

syksy/talvi 2017

Ohdake-liivimekko 100 % pellavaa. Liivimekossa edessä epäsymmetrinen leikkaus, koristenapit ja sivusaumoissa taskut. Mekot myynnissä Kaislassa, osoitteessa: FORUM-kortteli, Linnankatu 9-11, 20100 Turku.

Kaislassa ovat koot S-XL ja pellavavärikartta, josta voit tilata Ohdake-mekon jollain muullakin värillä.

 

 

Ailakki-mekko. Hihaton, A-linjainen mekko raitapellavalla maustettuna. Yksityiskohtana yksi iso kolmiotasku.

 

 

Vilukko-jakku. Ryhdikästä ja rouheaa raitapellavaa, lyhyt, laatikkomainen  väljä malli, edessä näyttävä metallivetoketju. Vilukko sopii käytettäväksi kaikkien vaaleiden Ailia-mekkojen ja tunikoiden kanssa!

 

 

Ulpukka-tunikamekko. Raitapellavaa ja vaaleaa yksiväristä pellavaa, pienet hihat, A-linjainen malli, jota voi muuttaa kapeammaksi helmaneppareiden avulla.

 

 

Sikuri-mekko. Pussimainen mekko, jota voi käyttää myös tunikana. Yläosassa kapeaa raitapellavaa, pienet raglanhihat, laskoksia ja helmassa säädettävät nyöri.

 

 

Solmukki-mekkotunika. Lyhet raglanhihat raitapellavasta ja helmassa säädettävä nyöritys. Värivaihtoehtoina luonnonvalkoinen tai hiekka. Koot S-XXL.

 

 

Juolukka-tunika farkunvärisenä ja vaaleana hiekkana. Yläosat ja taskut raitapellavaa. Helmassa säädettävät nyörit. Koot S-XL.

 

 

 

 

Tummansinistä pellavaa ja raitapellavaa. Hihaton Ranta-mekko koot XS-XXL, oikeassa reunassa raglahihainen Kaislikko-mekko koot M-XL ja hihallinen Laituri-mekko koot L-3XL. ”Marine”- 2017 kesämallistoa on myytävänä jälleenmyyjälläni: Kaunoleninki, Turuntie 10, Salo.

 

 

Turkoosi pitkä tunika, jonka takaosa on pidempi.Takana avolaskoksia, lyhet hihat ja iso, näyttävä kaulus. Tätä tunikaa saatavana vain koossa XL-3XL. Tilauksesta myös muilla väreillä.

 

 

Heilikki-mekko, hennon vaaleansinistä pellavaa. Mekossa pikkiriikkiset hihat ja vesiputouspääntie. Saatavana koot S-XL.

 

 

Sama Heilikki-mekko hihattomana ja kuvassa XL koossa.

 

 

Pirpana-mekko farkkuvärisestä pellavasta. Rento mekko poimutus-yksityiskohdilla.             2017 Pirpana-mekkoa saa vain tilauksesta.

 

 

syksy/talvi 2017

Herukka-mekko, 100 % pellavaa. Mekko kaksivärinen, reilut taskut, kimonotyyppinen väljä hiha. Herukkaa saatavana mekko- tai tunikapituisena.  Tilauksesta muillakin väriyhdistelmillä.

Herukka-mekko vain jälleenmyyjällä: Kaunoleninki, Turuntie 10, Salo.