MerenNeito-mallisto

MerenNeito, kotimainen ja laadukas pellavamallisto.

Kesä, meri ja Nauvon kaunis saaristo. Siitä saimme idean ja suunnittelimme Annikin kanssa kesällä 2010 MerenNeito-pellavamalliston. Malliston punaisena lankana on meri; merihenkisyys, ajattomuus, kirkkaat värit, laadukkuus, monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys.

Materiaalina mallistossa käytetään 100 % pellavaa, joka hiekkapestynä on helppohoitoinen ja mukava käyttää. Hiekkapesun ansiosta pellavamme ei kutistu eikä rypisty pesussa. Suosittelemme 40 asteen hienopesua ja kevyttä linkousta (400-600 kierrosta). Silitys nurjalta ja reilusti höyryä!

MerenNeito-mallistoa myydään vain Annikin Wallmo-aitassa osoitteessa  Rantapolku 5, Nauvo. Kaikki tiedustelut malleista, väreistä ja saatavuudesta suoraan Annikilta, joko soittamalla puh. 050- 306 3616 tai  www.wallmo.fi.

Wallmo-aitta, Rantapolku 5, Nauvo

Wallmo-aitta aloittelee kesäkautensa jo toukokuussa ja juhannuksesta lähtien puoti on auki joka päivä. Keväisin Wallmo on auki vain viikonloppuisin, tarkemmat aukioloajat kannattaa varmistaa Wallmon ajankohtaista-sivuilta.

avainlippu_meille-on-myonnetty_1200x628

Helmikuussa 2021 MerenNeito-mallistolle myönnettiin Avainlippu-merkin käyttöoikeus. Käyttöoikeuden myöntää Suomalaisen Työn Liitto. MerenNeito-malliston kaavoitus ja valmistus tapahtuu Turussa. Suunnittelu ja ideointi Turussa ja Nauvossa. Vaatteissa tarvittavat lisämateriaalit: langat, kuminauhat, tuotemerkit, napit ym tulevat turkulaisilta yrityksiltä tai muualta Suomesta.

Kesän 2022 Aava-mekot ja uudet värit.

Kesän 2021 uutuus: leveät, melkein nillkapituiset caprit. Kuminauhavyötärö, lantiolta istuvat. Hyvä yhdistelmä Tikki-mekon kanssa. Tikki-mekko on perusmekkomme, joka on joka vuosi mallistossamme.

Kesän 2021 uutuus on kaulusjakku. Iso kaulus, helmassa halkioita, puolipitkät hihat. 100 % pellavaa.

Kesän 2018 uutuus on pikkujakku kukallisesta pellavasta. Malli on lyhyt, laatikkomainen, puolipitkät hihat ja edessä on näyttävä metallinen vetoketju. Jakku sopii hyvin moneen väriin; esim. luonnonvalkoisen, farkunsinisen, hiekan tai tummansinisen kanssa käytettäväksi. Koot S-XL. Vielä muutama kappale jäljellä kesällä 2020.

Kesän 2018 uutuus on Pikku-Majakka paita. Paidassa on iso väljä kaulus, joka on ohuempaa ja harsomaisempaa pellavaa kuin itse paitaosa. Paidan takahelma on hieman pidempi ja sivuissa on pienet halkiot. Hyvä juhlapaita vaikkapa leveiden pellavahousujen kanssa. Koot XS-XXL. Materiaali 100 % pellavaa. Värit: luonnonvalkoinen, farkunsininen ja musta.

Kesän 2017 muut uutuudet: holkkihihainen Ulappa-mekko ja raidallinen Airisto-maximekko.      Ulappa-mekko on helposti päälle puettava merihenkinen perusmekko. Helmassa värikaitale ja edessä somisteena koristenappi. Ulappaa valmistetaan luonnonvalkoisena, kirkkaansinisenä   (kuvassa), tummana turkoosina ( kuvassa) ja vaaleana roosana.

Airisto puolestaan on näyttävä, leveähelmainen mekko kesärientoihin. Airisto-mekkoa tehdään vain tilauksesta, Wallmo-aitassa on M koko sovituskokona. Airisto-mekkoa saa myös lempiväreillä, Wallmo-aitassa on värikartta.

Aava-pellavamekko on malliston suosituin mekko. Koot  XS-XXL. Värivaihtoehdot muuttuvat aina mieltymyksiemme mukaan ja välillä kokeilemme villejäkin väriyhdistelmiä.

Aava on hihaton liivimekko, jossa  pääntie on hieman neliömäinen. Alimmaisessa väriyhdistelmä-saumassa on taskut. Tuotannossa myös kesällä 2020 vaihtelevilla väriyhdistelmillä.

Tikki-mekko on sama mekko, mutta v-pääntiellä ja yläosan keskisaumoilla lisättynä. Nimi ”Tikki” tulee tikkauksista, joita mekossa on paljon. Tässäkin mekossa on taskut ja pinkissä mekossa vetoketjutaskut. Myynnissä myös 2021.

Hihaliivi on ollut tuotannossa ihan alusta asti. Hihaliivi on linjakas ja hoikentava malli. Edessä on metallivetoketju ainoana yksityiskohtana, hihat ovat tosi lyhyet ja sirot. Koot XS-XL ja värit ovat aina vuodenajan mukaan joko tummia tai kirkkaita.

Vetoketjuliivi on monikäyttöinen vaate, sopii kesään ja talveen ja työvaatteeksi. Kokovalikoima XS-XXL. Perusvärien lisäksi Vetoketjuliiviä on valmistettu turkoosina, tummansinisenä ja pinkkinä.

Lumme-mekko oli kesän 2015 uutuus. Lumme-mekossa on näyttävä kaulus, joka tekee mekosta juhlavan. Mekko on linjakas, sivussa vetoketju ja kun juhlamekosta on kyse, niin Lumme-mekossa on vuori. Tuotannossa myös kesällä 2021.

Pinkki Kesäheinä-mekko oli viime kesän uutuus ja turkoosin värinen Luoto-mekko ja holkkihihainen Ulappa-mekko ovat suosittuja mekkomalleja aiemmilta vuosilta. Mekkoja voi tilata omalla lempivärillä.

Poukama-tunika on tyylikäs vaate syksyksi ja talveksi. A-linjainen tunika, puolipitkät hihat käännettävillä hihansuilla.

Punainen Vinokaulus-tunika on yksinkertainen a-linjainen tunika. Tunikan juju on epäsymmetrinen kaulus, myös takana on ”vinossa” oleva kolmionmuotoinen merimieskaulus. Tummansininen Purje-tunikamekossa on kauniisti laskeutuva helmaosa ja toisessa sivussa on iso, purjeen muotoinen tasku. Purje-tunikamekossa on normaalia isompi mitoitus. Koot M – XXL.

Pikkukippari-paidat, valkoinen ja farkunvärinen. Holkkihihaiset lyhyehköt paidat, helmassa raita ja koristenappi edessä. Oikealla oleva luonnonvalkoinen pellavatunika on Merimieskaulus-tunika. Avara kaulus, joka takana on merimieskaulus. Edessä koristena metallinapit. Helmassa on neljä halkiota!