palvelut

Fiiliskuvat

Mittatilaustyöt

Valmistan mittatilauksesta vaatteita arkeen ja juhlaan: iltapukuja, morsiuspukuja sekä pukuja akateemisiin juhliin, valmistujaisiin ja työelämään. Lisäksi ompelen kodin sisustustekstiilejä.

Tilaustyöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveiden mukaan. Varaudu tilaustöissä 1-2 kuukauden toimitusaikaan ja morsiuspukujen ym. juhlapukujen  tilauksissa  3-5 kuukauden toimitusaikaan riippuen hieman vuodenajasta.

Vaatekorjauspalvelu

Vaatekorjauspalveluni kattavat vaatteiden kaikki yleisimmät korjaustyöt: lyhennykset ja pidennykset, kokomuutokset, vetoketjun vaihdot, työvaatekorjaukset sekä erilaiset muodistus- ja muutostyöt. Varaudu vaatekorjauksissa 1-3 viikon toimitusaikaan.

Toivomuksenani olisi, että toisit korjausta tarvitsevat vaatteet puhtaina, esim farkut, paitapuserot, työvaatteet, urheiluvaatteet jne.

Palvelut yrityksille

Tarjoan pienille yrityksille vaatesuunnittelu- ja mallimestaripalveluja (muun muassa kaavoitukset ja käsinsarjonnat), malliompelua sekä alihankintana tehtävää työtä.

Työhuoneen putiikki

Työhuoneella on myytävänä rajoitettu määrä mallivaatteita sekä yksittäisiä uniikkivaatteita. Lisäksi työhuoneella on myynnissä Ailia-malliston pellavavaatteita, joita voit myös tilata omien väri- ja kokotoiveiden mukaan.

 

Korjaushinnasto1reunat